یکشنبه ۰۲ اردیبهشت ۰۳

آرشیو شهریور ماه 1402

اطلاعات عمومی

نمای آیورودا در مورد کشمش


کشمش قهوه ای رسیده یکی از میوه های ستاره ای در غذاهای هندی است.کشمش سبز اعلا  آن‌ها در پودینگ‌های شیر غنی و میوه‌های خورش‌شده، که درون توپ‌های پنیر شیرین شربتی به نام گلابجامون و مخلوط شده در برنج معطر قرار گرفته‌اند، یافت می‌شوند.

شورای پزشکان ماهاریشی آیورودا می گوید دلیلی وجود دارد که چرا کشمش هزاران سال است که به طور سخاوتمندانه در آشپزی هندی استفاده شده است. حکیمان و ریشی های باستانی هند به مردم آموختند که استفاده از کشمش و سایر غذاهای شفابخش را در زندگی روزمره خود ببافند. این آنها را قادر می‌سازد تا غذای سالم بخورند بدون اینکه آن را "دارایی" بدانند.

درست همانطور که آموزش در ترکیب با سرگرمی بسیار مؤثر است، غذاهای سالم و خوش طعم باعث می شود که خوردن منظم آنها بسیار جذاب تر شود و در عین حال از فواید سلامتی بهره مند شود.

فواید کشمش
طبق متون باستانی آیورودا، کشمش - مخصوصاً که یک شبه در آب خیس می شود - یک غذای بسیار مفید با ارزش دارویی بالا در نظر گرفته می شود. در اینجا مهمترین فواید کشمش برای ذهن و بدن آورده شده است:

ریه ها: کشمش کانال های بدن – به ویژه ریه ها را روان می کند. بنابراین، افرادی که سیستم تنفسی کمتری دارند، آنها را بسیار مغذی می دانند.
مغز: کشمش اثر مدیا (ذهن/حافظه) مثبت دارد. آنها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها با مزایای محافظتی هستند.
ذهن: کشمش در مقادیر و ترکیبات توصیه شده توسط یک پزشک متخصص آیورودا مصرف شود، می تواند احساسات را تقویت و متعادل کند.
گلو: کشمش با شیر یا آب می تواند تشنگی را برطرف کند.
روده: کشمش که یک شب خیس خورده و در صبح مصرف شود از حرکات روده حمایت می کند. شورا دستور تهیه کشمش سالم را پیشنهاد می کند: 50 درصد شیر خام و 50 درصد آب خنک را با هم ترکیب کنید. دو بار در روز دو مشت کشمش خیس خورده بخورید و دو لیوان از این آب را میل کنید. کشمش مصرف شده با روغن قیمه (کره شفاف) نیز نشان داده شده است که منظم بودن را تشویق می کند.
رحم: زنانی که می‌خواهند باردار شوند، با گنجاندن کشمش در رژیم غذایی‌شان سود می‌برند – کشمش به عنوان غذای بیاورانا در نظر گرفته می‌شود که از باروری طبیعی حمایت می‌کند.

کشمش مصرف کنید - در حداعتدال



در اصطلاح آیورودا، کشمش مزدورا یا طعم شیرین را به غذا کمک می کند. آنها اثر خنک کنندگی روی بدن دارند. هضم آنها نیز سنگین است. همراه با شاخص گلیسمی بالای آن، این بدان معنی است که کشمش بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.

یک راه عالی برای کاهش شاخص گلیسمی کشمش، ترکیب آن با ادویه هایی مانند پوست دارچین و هل است. دارچین به ویژه این توانایی را دارد که به حفظ سطح قند خون سالم کمک کند، بنابراین استفاده از آن هنگام مصرف کشمش بسیار مفید است.

کشمش و دوشا شما
کشمش غذای ملایمی است. از این رو آنها عملکردهای VATA DOSHA را آرام می کنند و از آنها پشتیبانی می کنند. به طور خاص، آپانا واتا، زیر دوشا که از دفع مواد زائد و سایر عملکردهای شکمی مراقبت می کند، توسط کشمش تغذیه می شود.

پیتا و زیر دوشاهای آن از کشمش سود زیادی می برند. آنها که یک شب خیس می شوند و در صبح مصرف می شوند، از Sadhaka Pitta (که احساسات را کنترل می کند) و Pachaka Pitta (مسئول عملکردهای گوارشی) و Ranjaka Pitta (که شیمی خون را متعادل می کند) را آرام می کنند.

کشمش همچنین با حمایت از Bhrajaka Pitta که متابولیسم پوست را کنترل می کند، از آسیب های خورشید محافظت می کند. اساساً، کشمش برای متعادل کردن طیف وسیعی از مشکلات مرتبط با پیتا، مانند احساس سوزش هنگام ادرار مفید است. اثر دیورتیک آنها ادرار را دفع می کند و سیستم را خنک می کند.

تا آنجا که به KAPHA مربوط می شود، کشمش به دلیل ماهیت سنگین و شیرینی که دارد می تواند این دوشا را تشدید کند. کشمش در مقادیر زیاد، مگر اینکه با هل یا دارچین ترکیب شود، می تواند کافا را افزایش دهد.

میریام هوسپودار، نویسنده پرفروش، در کتاب خود به نام ضیافت بهشت، نکات عملی در مورد خوردن و نگهداری کشمش را به اشتراک می گذارد:

"مراقب کشمش طلایی باشید: آنها معمولاً کشمش قهوه ای هستند که برای حفظ رنگ خود با دی اکسید گوگرد درمان شده اند. کشمش Monukka بزرگ و اغلب از دانه های ریز ترد است. مویز زانتی در واقع انگورهای کوچکی هستند که به آن Black Corinth نیز می گویند. کشمش را در منطقه نگهداری کنید. یخچال تا تخمیر نشوند."

کشمش فواید بسیاری برای سلامتی دارد و می‌توان آن را به روش‌های مختلف و خوشمزه مصرف کرد. به سادگی هنگام لذت بردن از آنها به دوشا خود توجه کنید! دستور العمل های خوشمزه و شیرین بیشتری را با کشمش کشف کنید.

کشمش طلایی چیست؟


کشمش طلایی که به عنوان سلطانا نیز شناخته می شود، خرید کشمش پلویی طلایی انگور خشکی است که برای حفظ رنگ روشن خود با دی اکسید گوگرد تصفیه شده است. این کشمش ها از گونه های خاص انگور مانند انگور بدون هسته تامپسون یا انگور بدون هسته شعله تهیه می شوند که معمولاً در صورت تازه بودن به رنگ سبز یا طلایی هستند. انگور برداشت می شود و سپس به طور طبیعی یا با کمک روش های مصنوعی مانند خشک کردن در آفتاب یا آبگیری خشک می شود.

کشمش طلایی که منشا آن خاورمیانه است، تاریخچه ای غنی دارد که به قرن ها قبل برمی گردد. آنها برای اولین بار در ایران (ایران امروزی) کشت شدند و به دلیل طعم شیرین و تندشان بسیار ارزشمند بودند. با گذشت زمان، کشت کشمش طلایی به مناطق دیگر از جمله یونان، ترکیه و ایالات متحده گسترش یافت.

کشمش طلایی از نظر ظاهری متمایز است، با رنگ طلایی پر جنب و جوش و بافت کمی چروکیده. آنها قوام نرم و جویدنی دارند و آنها را به یک افزودنی لذت بخش برای خلاقیت های مختلف آشپزی تبدیل می کند.

در بخش بعدی، ظاهر و بافت کشمش طلایی را با جزئیات بیشتری بررسی خواهیم کرد.

ظاهر و بافت


کشمش طلایی به راحتی با رنگ زرد طلایی و روشن قابل تشخیص است. بر خلاف همتایان تیره خود، کشمش سیاه، کشمش طلایی ظاهری روشن تر و پر جنب و جوش تر دارد. این رنگ از طریق تصفیه دی اکسید گوگرد در طول فرآیند خشک کردن به دست می آید که به حفظ رنگ روشن آنها کمک می کند.

کشمش طلایی از نظر بافت دارای قوام نرم و جویدنی است. آنها چاق و اندکی چروکیده هستند و نمای بیرونی لطیفی دارند که با گاز گرفتن جای خود را به فضای داخلی آبدار می دهد. فرآیند خشک کردن بیشتر رطوبت انگور را از بین می برد و در نتیجه شیرینی غلیظ و بافت کمی چسبنده به دست می آید.

به دلیل بافت و رنگ، کشمش طلایی اغلب در دستور العمل هایی ترجیح داده می شود که ظاهر آنها می تواند ارائه کلی را بهبود بخشد. آنها درخشندگی و جویدن لذت بخش را به محصولات پخته شده، سالادها و دیگر خلاقیت های آشپزی اضافه می کنند.

در مرحله بعد، به بررسی طعم و طعم کشمش طلایی می‌پردازیم و ویژگی‌های منحصر به فرد آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

مشخصات طعم و مزه
کشمش طلایی به دلیل طعم و مزه متمایز خود شناخته شده است. آنها ترکیبی لذت بخش از شیرینی و لطافت را ارائه می دهند و آنها را به یک ماده همه کاره در غذاهای شیرین و خوش طعم تبدیل می کند.

قندهای طبیعی موجود در کشمش طلایی طعمی به طور طبیعی شیرین به آن می دهد که در طی فرآیند خشک شدن تشدید می شود. این شیرینی با ترشی لطیف متعادل می شود که طعم دلپذیری را به طعم کلی می بخشد. مشخصات طعم کشمش طلایی را می توان غنی، میوه ای و کمی گلدار توصیف کرد.

کشمش طلایی هنگام مصرف، شیرینی غلیظ خود را آزاد می کند و طعمی را ارائه می دهد که طیف وسیعی از غذاها را تکمیل می کند. آنها را می توان به تنهایی به عنوان یک میان وعده شیرین میل کرد یا به عنوان یک ماده طعم دهنده در محصولات پخته شده، سالادها و غذاهای خوش طعم استفاده کرد.

در بخش بعدی، فرآیند تولید کشمش طلایی را بررسی خواهیم کرد و چگونگی ساخت و روش‌های مختلف آن را روشن می‌کنیم.

فرایند تولید
فرآیند تولید کشمش طلایی شامل چندین مرحله برای تبدیل انگور تازه به غذاهای لذیذ خشک و طلایی رنگ است که ما از آن لذت می بریم. بیایید نگاهی دقیق تر به نحوه ساخت کشمش طلایی بیندازیم.

برداشت: کشمش طلایی از گونه های خاص انگور مانند انگور بدون هسته تامپسون یا انگور بدون دانه شعله تهیه می شود. این انگورها در طول رسیدن به دقت با دست چیده می شوند تا از طعم و کیفیت مطلوب اطمینان حاصل شود.

شستشو: پس از برداشت، انگورها کاملا شسته می شوند تا هرگونه کثیفی یا زباله از بین برود.

خشک کردن: روش های مختلفی برای خشک کردن کشمش طلایی استفاده می شود. یکی از روش های رایج خشک کردن در آفتاب است که در آن انگورها را روی سینی ها یا قفسه ها پهن می کنند و می گذارند تا به طور طبیعی در زیر آفتاب خشک شوند. روش دیگر خشک کردن مصنوعی مانند آبگیری یا خشک کردن مکانیکی می تواند برای سرعت بخشیدن به این فرآیند استفاده شود.

درمان دی اکسید گوگرد: برای حفظ رنگ روشن کشمش طلایی، آنها را با دی اکسید گوگرد درمان می کنند. این درمان به جلوگیری از قهوه ای شدن و حفظ رنگ طلایی پر جنب و جوش آنها کمک می کند.

دسته بندی و بسته بندی: پس از خشک شدن، کشمش ها را دسته بندی می کنند تا هر گونه آسیب دیده یا تغییر رنگ داده شود. سپس بسته بندی شده و برای توزیع آماده می شوند.

با درک فرآیند تولید، ما به مراحل دقیقی که در ایجاد این کشمش های طلایی دلپذیر دخیل هستند، آگاهی پیدا می کنیم. در بخش بعدی، تعریف و منشأ کشمش سیاه را بررسی خواهیم کرد و مقایسه ای جامع بین این دو گونه ارائه می کنیم.

کشمش سیاه چیست؟
تعریف و مبدا
کشمش سیاه که به عنوان کشمش تیره نیز شناخته می شود، انگور خشکی است که رنگی عمیق و غنی دارد. آنها از گونه های خاص انگور، مانند انگور تامپسون بدون دانه یا انگور سیاه کورینث به دست می آیند. این انگور قبل از برداشت و خشک شدن روی تاک باقی می ماند تا کاملاً رسیده شود و در نتیجه رنگ تیره آنها به وجود می آید.

کشمش سیاه ظاهری کمی چروکیده و بافتی جویدنی دارد. آن‌ها به خاطر ذات خود شناخته می‌شوند

فواید کشمش

کشمش فواید زیادی برای سلامتی دارد. یکی از مهمترین فواید کشمش این است که دارای آهن کافی برای درمان کم خونی است. قیمت کشمش پلویی سیاه  کسانی که در مورد فواید کشمش کنجکاو هستند می توانند نگاهی به اطلاعاتی که به زودی خواهیم داد بیاندازند. ماگرو گیدا فواید کشمش را به شما ارائه می دهد که از نظر سلامتی طیف وسیعی دارد…

از مزایای اصلی کشمش می توان به درمان کم خونی، پیشگیری از سرطان، بهبود هضم غذا، جلوگیری از ریزش مو، درمان بیماری های پوستی، درمان درد مفاصل، تنظیم pH بدن، کاهش تب و حمایت از سلامت چشم اشاره کرد. کشمش سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. فواید کشمش بی شمار است. کشمش به طور کلی برای درمان کم خونی مصرف می شود. کشمش همچنین دارای اثر پاکسازی کبد است. ما فواید کشمش را توضیح می دهیم که هم مقرون به صرفه است و هم اثرات مهمی بر بدن ما دارد. اگر در مورد فواید کشمش کنجکاو هستید، جزئیات خبر ما را بخوانید…

کشمش چیست؟

کشمش سرشار از هدایای طبیعت از جمله تمام مواد معدنی ضروری، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است. کشمش حاوی ماده شیمیایی گیاهی به نام رسوراترول است که بیشتر به دلیل کاهش کلسترول و خواص ضد سرطانی آن شناخته شده است.

اگرچه آنها به اندازه کافی خوشمزه هستند که به تنهایی مصرف شوند، اما در صدها دستور غذا استفاده می شوند. کشمش که به طور مرتب در سالاد و غذا استفاده می شود، ترکیبی عالی ایجاد می کند. دسترسی به کشمش از بازارها و عطاری ها امکان پذیر است.

فواید کشمش


کشمش سرشار از آهن، مس و ویتامین های B کمپلکس است. آنها یک افزودنی ارزشمند به رژیم غذایی روزانه شما می کنند. با مصرف منظم کشمش می توانید از کم خونی یا کمبود آهن جلوگیری کنید.

پیشگیری از سرطان

سطوح بالای آنتی اکسیدان های پلی فنولیک معروف به کاتچین موجود در کشمش، رادیکال های آزاد را که باعث تومورها، به ویژه سرطان روده بزرگ می شوند، شکار می کند. گنجاندن کشمش در رژیم غذایی شما یک اقدام احتیاطی برای جلوگیری از بسیاری از خطرات سرطان است.

هضم غذا را تنظیم می کند

شناخته شده است که انگور حاوی فیبر غنی است. به همین دلیل از آنها به عنوان یک درمان عالی برای درمان یبوست مزمن استفاده می شود. اگر می خواهید حرکات روده خود را منظم نگه دارید، می توانید به طور منظم کشمش مصرف کنید تا دستگاه گوارش خود را سالم نگه دارد.

منبع معدنی غنی

بسیاری از مواد معدنی مهم مانند منیزیم و پتاسیم در انگور وجود دارد. اینها به ویژه در کاهش اسید در بدن مفید هستند. همچنین، بسیاری از شرایط متابولیک را که منجر به مسمومیت خون می شود، تسکین می دهند. بنابراین، یک درمان موثر برای بسیاری از شرایط سلامتی است.

مصرف منظم کشمش یک راه عالی برای مبارزه با ریزش مو، بیماری های پوستی و درد مفاصل است. کشمش به تنظیم سطح pH بدن برای جلوگیری از اسیدیته و عوارض جانبی کمک می کند.

کاهش آتش

از آنجایی که کشمش سرشار از فیتوکمیکال های فنلی است، یک عامل ضد باکتری و آنتی اکسیدانی عالی است. کشمش به کاهش عفونت های باکتریایی یا تب ناشی از ویروس ها کمک می کند.

از سلامت چشم محافظت می کند

از آنجایی که آنها از چشم ما در برابر آسیب های زیادی که توسط رادیکال های آزاد ایجاد می شود محافظت می کنند، می توانیم با مصرف منظم کشمش از بیماری های مختلف چشمی مانند دژنراسیون ماکولا و آب مروارید جلوگیری کنیم.

انرژی کم را افزایش می دهد

اگر احساس سستی و بی انرژی می کنید، یک مشت کشمش انرژی شما را تامین می کند. کشمش می تواند در مواقعی که نیاز به افزایش سریع انرژی دارید به کمک شما بیاید. تعجب آور نیست که بدانید بسیاری از ورزشکاران و بدنسازان برای افزایش سطح انرژی خود مقدار زیادی کشمش مصرف می کنند.

فشار خون

یکی از مهمترین فواید کشمش تنظیم فشار خون است. اگر مرتباً فشار خون بالا دارید، یک مشت کشمش بخورید تا جریان خونتان تنظیم شود. از آنجایی که آنها حاوی آهن، پتاسیم و ویتامین های B کمپلکس و همچنین بسیاری از آنتی اکسیدان ها هستند. به کاهش سفتی رگ های خونی کمک می کند. این به کاهش و کاهش فشار خون کمک زیادی می کند.

درمان بی خوابی

همچنین به عنوان یک درمان مفید برای کمک به اختلالات خواب توصیه می شود. کشمش یک راه تضمینی برای سازگاری با الگوی خواب آشفته است.

سلامت استخوان

کشمش حاوی مقادیر خوبی کلسیم است. کلسیم برای تقویت استخوان ها و کاهش درد مفاصل مهم است. کشمش منابع غذایی سرشار از بور است. بدن ما برای جذب موثر کلسیم و تشکیل استخوان به مقدار کمی کشمش نیاز دارد.

5 فواید کشمش که باید بدانید


کشمش به طور طبیعی شیرین و مملو از مواد مغذی است که یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی متعادل است. کشمش سایه خشک درجه یک  در اینجا فقط به پنج مورد از فواید کشمش اشاره می کنیم

اشتراک گذاری
بیشتر از یک میان وعده خوشمزه، مزایای سلامتی کشمش ممکن است شما را شگفت زده کند. از مملو از فیبر گرفته تا افزایش انرژی، آنها مکمل عالی برای یک رژیم غذایی کامل هستند.

آیا کشمش برای شما مفید است؟
ممکن است آن‌ها کوچک باشند، اما وقتی نوبت به سلامتی شما می‌رسد، کشمش حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است. کشمش کالیفرنیا چه به عنوان میان وعده بخورید و چه در دستور غذاها قرار دهید، کشمش کالیفرنیا یک افزودنی سالم به رژیم غذایی شما است. آنها کاملا طبیعی هستند و می توانند به حفظ وزن سالم و قلب سالم کمک کنند. این به نوبه خود می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد و حتی می تواند خلق و خو و سلامت روان شما را تقویت کند! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید کشمش برای سلامتی، با تیم کالیفرنیا ریزنز صحبت کردیم. در اینجا فقط 5 دلیل وجود دارد که باید بیشتر از این جواهرات آبدار بخورید.

خواص کشمش برای سلامتی چیست؟
آنها سرشار از فیبر و پتاسیم هستند
کشمش مملو از مواد مغذی و ویتامین هایی است که کلید سلامتی هستند که دو مورد از آنها فیبر و پتاسیم است. فیبر به هضم کمک می کند، در حالی که پتاسیم برای عملکرد طبیعی سلول های ما مهم است.


آنها یک تقویت کننده انرژی سالم هستند
کشمش کالیفرنیا برای خوردن قبل، حین یا بعد از ورزش ایده آل است. آنها همچنین یک راه عالی برای شروع روز شما هستند. به این دلیل که آنها در طول روز انرژی را به آرامی آزاد می کنند و باعث افزایش سطح قند خون نمی شوند.

آنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند
کشمش کالیفرنیا در زیر نور آفتاب در دره سان خواکین، کالیفرنیا رشد می‌کند، سرشار از فواید سلامتی است. آنها منبع خوبی از کلسیم، آهن و روی و همچنین ویتامین های A، B1، B2، B3، B6، C و E هستند. آهن کلید رشد عضلات است و نقش اساسی در تولید گلبول های سفید دارد.


این شکلات پروبیوتیک می تواند به تقویت سلامت شما کمک کند



آنها یک غذای عالی برای روده هستند
مهم است که طیف متنوعی از مواد غذایی را در رژیم غذایی خود بگنجانیم تا تعادل سالمی از باکتری های خوب در روده خود را حفظ کنیم. اگر به دنبال تنوع بیشتر در رژیم غذایی خود هستید، کشمش کالیفرنیا ایده آل است. به خوبی شناخته شده است که کشمش منبع خوبی از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند. مطالعات همچنین نشان می دهد که گنجاندن کشمش در رژیم غذایی می تواند حرکات روده را بهبود بخشد و میزان باکتری های بالقوه مضر در روده را کاهش دهد.


آنها به طور طبیعی شیرین هستند
کشمش کالیفرنیا بدون مواد نگهدارنده اضافه شده در آفتاب خشک می شود. به همین دلیل، آنها به طور طبیعی شیرین و سرشار از قند و کالری هستند و آنها را به جایگزینی عالی برای غذاهای ساخته شده با شیرین کننده های مصنوعی تبدیل می کند. بنابراین دفعه بعد که هوس چیزی شیرین کردید، به جای شکلات یا بیسکویت، یک مشت کشمش را انتخاب کنید.

کشمش کالیفرنیا به تناسب اندام و سلامت بدن شما کمک می کند. بدن سالم از یک ذهن سالم پشتیبانی می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کشمش کالیفرنیا، به californiaraisins.co.uk مراجعه کنید