چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

آرشیو مرداد ماه 1402

اطلاعات عمومی

میوه های شما چگونه خشک می شوند؟


محصولات خشک یک راه عملی برای معرفی میوه های واقعی به بسیاری از محصولات است، خرید میوه خشک بسته بندی شده اما تکنیک خشک کردن را در نظر بگیرید.
لی استیفلر-مایر
تلاش برای واداشتن مصرف‌کنندگان به گنجاندن میوه‌ها و سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی، تولیدکنندگان مواد غذایی را با چالشی مواجه می‌کند، زیرا طبیعت فاسد شدنی محصولات تازه است. خوشبختانه، رونق همزمان در تنوع، در دسترس بودن و تقاضا برای میوه‌ها و سبزیجات خشک، راه‌حل مناسبی را برای پردازنده‌ها فراهم می‌کند.

این راز نیست که میوه ها و سبزیجات سالم هستند و حاوی طیف گسترده ای از ترکیبات مبارزه کننده با بیماری هستند. با این حال مصرف کنندگان هنوز به اندازه کافی برای دستیابی به اهداف ملی برای مصرف غذا نمی خورند. توصیه های کنونی USDA خواستار حداکثر 13 وعده میوه و سبزیجات در روز است. برای بیشتر بزرگسالان، این حدود دو فنجان میوه و دو و نیم فنجان سبزیجات است.

ایرو دورن، مدیر فروش مزارع ون درونن می‌گوید: «مشتریان ما می‌خواهند ادعایی در مورد «زغال اخته واقعی» داشته باشند، نه طعم زغال اخته و در صورت امکان گزارش دهند که مصرف‌کننده چه مقدار از میوه را در محصول دریافت می‌کند. (www.vandrunenfarms.com)، Momence، Ill.

ingred_fruit_ripples

جنرال میلز Fruit Ripples که از سیب های پخته شده ساخته شده است، یک وعده کامل میوه را به خود اختصاص می دهد.
بنیاد تولید برای سلامت بهتر (www.5aday.com) آمریکایی‌ها را تشویق می‌کند تا تمام انواع میوه‌ها و سبزیجات - تازه، منجمد، کنسرو شده و خشک‌شده - را به منظور رعایت توصیه‌های ملی در نظر بگیرند. کتی هوی، مدیر تحقیقات تغذیه در Produce for Better Health، می‌گوید: «هر ذره میوه‌ای که در روز می‌خورید، حتی میوه‌های خشک در غلات و یا مخلوط دنباله‌دار اهمیت دارد.»

میوه های تازه طعم آبدار و طعم تازه ای را ارائه می دهند، اما میوه های خشک شده راحتی و پایداری در قفسه را ارائه می دهند. هر دو سالم هستند، اما اگر مصرف‌کنندگان برای دریافت میوه کافی در رژیم غذایی خود مشکل دارند، میوه‌های خشک که بیشتر و بیشتر در غذاهای راحت‌تر ظاهر می‌شوند، ممکن است فرصت‌هایی را برای مصرف بیشتر فراهم کنند.

طبق گزارش Produce for Better Health، یک وعده میوه خشک یک چهارم فنجان در مقایسه با نصف فنجان میوه های کنسرو شده یا تازه است. ارزش غذایی میوه خشک، اگرچه مستقیماً معادل تازه نیست، بسته به نوع میوه و روش خشک کردن بسیار نزدیک است.

روش های خشک کردن


فقدان شواهد علمی برای تعیین کمیت حفظ مواد مغذی میوه ها پس از خشک شدن وجود دارد که احتمالاً تا حدی به دلیل ساختار شیمیایی متفاوت میوه ها است. از آنجایی که میوه ها حاوی بسیاری از مواد مغذی و ترکیبات مختلف هستند، جداسازی آن ها و مقایسه آن ها در کل در مطالعات تحقیقاتی جامع چالش برانگیز و پرهزینه است. علیرغم برخی نگرانی ها، متخصصان سلامت موافقند که خوردن میوه خشک، صرف نظر از نحوه فرآوری آن، هنوز ارزش زیادی دارد.

دورن می‌گوید: «ما خشک می‌کنیم، در هوا خشک می‌کنیم، با اسپری خشک می‌کنیم، خشک می‌کنیم. خشک کردن انجمادی بیشترین رنگ، طعم و شکل و همچنین مواد مغذی را حفظ می کند. و اگر مشتری یک محصول 100 درصد طبیعی یا ارگانیک بخواهد، خشک کردن انجمادی احتمالاً بهترین است زیرا هیچ ماده اضافی معرفی نشده است. گرانترین."

جیم مریمن، معاون ارشد شرکت Oregon Freeze Dry با این نظر موافق است: "خشک کردن درام میوه ها را در فشارها و دماهای بالا خشک می کند و می تواند مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین ها را حذف کند. خشک کردن انجمادی همه این موارد مهم را در محصول باقی می گذارد." ofd.com)، آلبانی، اور.

روش خشک کردن انجمادی میوه ها راه حل های متعددی را با کمترین اشکال به پردازنده ها ارائه می دهد. خشک کردن انجمادی میوه هایی با رطوبت کم، ماندگاری طولانی، وزن کمتر و حفظ یکپارچگی مواد مغذی تولید می کند. میوه خشک شده یخ زده هنگامی که آبگیری مجدد می شود، شکل و طعم اصلی خود را به خود می گیرد.

مریمن می‌گوید: «یکی از بزرگ‌ترین معایب میوه‌های خشک‌شده این است که آن‌قدر خشک می‌شوند که رطوبت را مستقیماً از هوا بیرون می‌کشند و اگر در برابر رطوبت محافظت نشوند، به مرور زمان نرم می‌شوند». نگرانی های دیگر شامل هزینه و مصرف انرژی مرتبط با خشک کردن انجمادی است.

ingred_crispygreen

آنجلا لیو از کریسپی گرین می گوید: فناوری خشک کردن انجمادی "محصولی را به دست می دهد که تقریباً معادل میوه های تازه است و این همان چیزی است که مصرف کنندگان به دنبال آن هستند."
آنجلا لیو، رئیس و بنیانگذار Crispy Green Inc. (www.crispygreen.com)، یک شرکت West Orange می گوید: مصرف بالای انرژی بخشی از دلیل عدم استفاده از فناوری خشک کردن انجمادی در بسیاری از زمینه های دیگر تولید مواد غذایی است. ، N.J.، تولید کننده تنقلات میوه خشک. از سوی دیگر، این فرآیند محصولی را به دست می‌دهد که تقریباً معادل میوه تازه است و این همان چیزی است که مصرف‌کنندگان به دنبال آن هستند.»

به گفته لیو، برخی از میوه ها بسته به ساختار سلولی میوه، بیشتر در معرض خشک کردن انجمادی هستند. به عنوان مثال، سیب ها وقتی در هوا خشک می شوند ساختار خود را حفظ می کنند، در حالی که هلو اینطور نیست. هلو وقتی در فریزر خشک می شود شکل و بافت خود را بهتر حفظ می کند.

Graceland Fruit Inc. (www.gracelandfruit.com)، فرانکفورت، میشینه، از روش تزریق برای پردازش فهرست طولانی از میوه‌ها و سبزیجات خشک استفاده می‌کند. این فرآیند شامل خیساندن میوه است

8 فواید خوردن موز در دوران بارداری برای سلامتی

موز در دوران بارداری

موز سرشار از ویتامین ها قیمت هر کیلو موز خشک شده و مواد معدنی ضروری است که بدن شما برای سالم ماندن به آنها نیاز دارد.

اما آیا آنها برای زنان باردار نیز مفید هستند؟

کاملا!

یکی از مهمترین چیزها در دوران بارداری این است که تمام مواد مغذی را که هر دو برای سالم ماندن به آنها نیاز دارید به شما و کودکتان بدهید. چندین میوه وجود دارد که خوردن آنها در دوران بارداری مفید است و موز نیز از این قاعده مستثنی نیست.

در اینجا ۸ فایده برای سلامتی خوردن موز در دوران بارداری آورده شده است.


تهوع و حالت تهوع صبحگاهی را کاهش دهید. موز سرشار از ویتامین های گروه B، به ویژه ویتامین B6 است. این ویتامین در اکثر داروهای ضد تهوع است که زنان باردار در صورت دست و پنجه نرم کردن با حالت تهوع و استفراغ مصرف می کنند. گاهی اوقات، اگر حالت تهوع صبحگاهی شما نسبتاً خفیف است، اضافه کردن یک موز یا دو عدد موز به رژیم غذایی می‌تواند این کار را انجام دهد.
کمک به کم خونی بارداری بسیاری از زنان باردار با سطوح پایین آهن و/یا کم خونی دست و پنجه نرم می کنند. خوردن موز می تواند به افزایش سطح آهن کمک کند. با این حال، گاهی اوقات هنوز لازم است مکمل آهن اضافه شود. اگر با انرژی یا ضعف بسیار کم دست و پنجه نرم می کنید، با پزشک خود صحبت کنید.
اسید فولیک را تامین کنید. هر زنی که با بارداری آشنا باشد، احتمالاً اهمیت اسید فولیک در ذهن آنها حک شده است. برای رشد و تکامل کودک بسیار مهم است. در حالی که همه مادران باردار باید روزانه یک ویتامین قبل از تولد حاوی اسید فولیک مصرف کنند، موز همچنین می تواند بخشی از این ماده مغذی بسیار مورد نیاز را در رژیم غذایی شما فراهم کند.
کمک به سلامت دستگاه گوارش. موز سرشار از فیبر است که یک ماده مغذی ضروری برای هضم خوب است. فیبر اضافی در رژیم غذایی شما می تواند به اجابت مزاج منظم و جلوگیری از یبوست که در دوران بارداری رایج است کمک کند.
کمک به رشد مغز کودک ویتامین B6، آهن و اسید فولیک همگی مواد مغذی مهمی هستند که کودک برای رشد مغز و اعصاب سالم به آنها نیاز دارد. از آنجایی که موز هر 3 مورد را دارد، یک برد-برد است... برد!
کمک به جلوگیری از سوزش سر دل. سوزش سر دل می تواند مانند یک نبرد بی پایان در دوران بارداری باشد. موز به پایین نگه داشتن سطح اسیدیته در معده و مری کمک می کند، که سپس از سوزش سر دل جلوگیری می کند.
به شما انرژی می دهد. موز سرشار از کربوهیدرات و قند است که می‌تواند به شما انرژی سریعی در زمانی که احساس خستگی می‌کنید (زیرا وقتی باردار هستید، چه زمانی خسته نیستید) به شما می‌دهد. آنها همچنین می توانند در زمانی که احساس گرسنگی ناگهانی به شما دست می دهد احساس سیری کنید.
کمک به تثبیت فشار خون. موز به دلیل داشتن مقدار زیادی پتاسیم در آن شناخته شده است. پتاسیم یک ماده مغذی مهم است که بدن شما برای حفظ فشار خون سالم از آن استفاده می کند. خوردن منظم موز می تواند به جلوگیری از نوسانات بیش از حد فشار خون در دوران بارداری کمک کند.
در حالی که موز بخش سالمی از رژیم غذایی اکثر زنان باردار است، اگر دیابت بارداری دارید (یا در معرض خطر ابتلا به دیابت هستید)، به دلیل محتوای قند بالای آن باید مراقب باشید.

مزایای سلامتی سیب خشک – خانواده گل سرخ



فواید سیب خشک شده برای سلامتی
سیب تازه و مرغوب برای تهیه تکه های سیب خشک با دست چیده می شود. قیمت سیب زرد خشک تکه های سیب خرد شده و خشک شده یک عنصر مهم در بسیاری از دستور العمل ها مانند غلات، مخلوط دنباله دار، سس سیب و پنکیک است. این همچنین می تواند به عنوان یک طعم دهنده طبیعی در بسیاری از ظروف مانند کلوچه، نان، چیپس، پای و چندین محصول پخته شده دیگر استفاده شود. این لقمه های سیب همچنین می تواند یک میان وعده عالی برای کودکان شما باشد.

چیپس سیب خشک شده در زیر نشان داده شده است
سیب خشک شده

یک سیب در روز ممکن است یک درمان معجزه آسا نباشد، اما همچنان منبع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است.

چرا باید سیب خشک بخوریم؟



با خوردن سیب خشک به شما کمک می کند تا سطح کلسترول و LDL خود را کاهش دهید. همچنین به کاهش سایر عوامل خطر قلبی عروقی از جمله پروتئین واکنشی C و هیدروپراکسید لیپید کمک می کند. منبع بسیار خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است. فیبر نامحلول سیستم گوارش شما را سالم نگه می دارد و فیبر محلول به کنترل کلسترول کمک می کند. پوست سیب سرشار از مواد مغذی و حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است. بنابراین لازم است سیب های کم آب را با پوست بخورید.

هرگز این میوه های خشک را نادیده نگیرید و همیشه سالم بمانید

میوه های خشک، آجیل، مواد غذایی و غیره را در www.natureloc.com بخرید
پست "فواید سیب خشک برای سلامتی - خانواده گل رز" را به اشتراک بگذارید

موضوع خرید مواد غذایی سیب خشک بدون هیدراته و فیبر مواد غذایی سالم و مواد معدنی سالم و مواد مغذی طبیعی
قبلی

توت فرنگی به "فوق العاده میوه" ارتقا یافته است. در اینجا مزایای سلامتی شگفت انگیز آنها آورده شده است

دلیلی وجود دارد که متخصصان تغذیه، خرید توت فرنگی خشک شده  توت فرنگی را یک «میوه فوق العاده» می نامند.


توت فرنگی خوش طعم چیزی بیش از یک میوه برای پوشاندن با شکلات به عنوان یک غذای ولنتاین است. به نظر می رسد توت فرنگی ها در واقع نیروگاه های تغذیه ای کوچکی هستند. بنابراین، علاوه بر آبدار و خوشمزه بودن، توت فرنگی دارای فواید شگفت انگیزی برای سلامتی است.

برخی از متخصصان توت فرنگی را نوعی "فوق العاده میوه" می دانند، زیرا با وجود اینکه کوچک هستند، دارای مقادیر زیادی ویتامین و سایر ترکیبات مفید هستند. به عبارت دیگر، توت فرنگی دارای مواد مغذی خوشمزه ای است. جکی نیوجنت، RDN، CDN، سرآشپز گیاهی و متخصص تغذیه در شهر نیویورک می گوید: «توت فرنگی مملو از فلاونوئیدها و سایر مواد مغذی گیاهی محافظت کننده از سلامتی است، بنابراین به آنها به عنوان یک میوه فوق العاده فکر کنید.

ترکیبات گیاهی موجود در توت فرنگی با فواید سلامتی زیادی مانند کاهش فشار خون و کلسترول و بهبود مقاومت به انسولین مرتبط است. این توت زرق و برق دار همچنین دارای یک پانچ آنتی اکسیدانی است که ممکن است به جلوگیری از التهاب بد کمک کند. بیایید همه دلایلی را بررسی کنیم که چرا باید توت فرنگی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و راه های سرگرم کننده برای خوردن آن را بررسی کنید.

انبوهی از توت فرنگی تازه


این توت ریز کم کالری و سرشار از مواد مغذی است. سهام کریس کلور / گتی ایماژ
فواید خوردن توت فرنگی برای سلامتی
توت فرنگی ها مقدار زیادی مواد مغذی را در یک بسته کوچک بسته بندی می کنند. توت فرنگی با داشتن ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی مفید، نقش مثبتی در بسیاری از بیماری ها ایفا می کند. نیوجنت می گوید: خوردن 8 توت فرنگی در روز توصیه می شود. او می افزاید: «این به عنوان یک وعده توت فرنگی به حساب می آید، و این مقداری است که تحقیقات نشان می دهد ممکن است به کاهش خطر برخی سرطان ها، تقویت سلامت مغز و قلب و مدیریت دیابت نوع 2 کمک کند.»

توت فرنگی می تواند سلامت قلب را تقویت کند
مطالعات متعددی وجود دارد که توت فرنگی را با سلامت قلب مرتبط می کند. مطالعه اخیر روی بزرگسالان مبتلا به چاقی و کلسترول بالا نشان داد که خوردن 2.5 وعده توت فرنگی در روز به مدت چهار هفته باعث بهبود مقاومت به انسولین و سطح کلسترول LDL می شود. کارآزمایی تصادفی‌سازی‌شده و کنترل‌شده دیگری که روی بزرگسالان با عوامل خطر متابولیک قلبی بررسی شد، نشان داد که خوردن 2.5 وعده توت‌فرنگی در روز به مدت چهار هفته باعث بهبود عملکرد اندوتلیال (غشای قلب و عروق خونی) و وضعیت آنتی‌اکسیدانی می‌شود.

توت فرنگی منبع عالی ویتامین C است
نیوجنت می گوید: توت فرنگی منبع عالی ویتامین C است که در عملکرد سیستم ایمنی و مبارزه با رادیکال های آزاد مرتبط با سرطان و بیماری قلبی نقش دارد. بیشتر تحقیقات در مورد توت فرنگی و سرطان شامل مطالعات حیوانی است، اما تحقیقات نتایج امیدوارکننده ای را نشان می دهد. به عنوان مثال، تحقیقات روی موش ها به این نتیجه رسید که مصرف توت فرنگی رشد تومور را مهار می کند و باعث مرگ سلول های سرطانی در مبتلایان به سرطان سینه می شود.

توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان بسیار خاصی است
به گفته نیوجنت، تعجبی ندارد که توت فرنگی با کاهش سرطان همخوانی نزدیکی دارد، زیرا حاوی یک اسید الاژیک، آنتی اکسیدانی است که اثرات ضد التهابی دارد. ثابت شده است که اسید الاژیک از پیشرفت برخی بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان، زوال شناختی و دیابت جلوگیری می‌کند یا آن را کاهش می‌دهد. این آنتی اکسیدان همچنین دارای خواص محافظتی برای کبد، کلیه ها، پوست و سایر اندام ها می باشد.

آیا خوردن توت فرنگی مضراتی دارد؟
خوردن توت فرنگی واقعاً هیچ ضرری ندارد. آنها خوشمزه، مغذی و آسان برای میان وعده هستند. برخی نگران این واقعیت هستند که توت فرنگی ها در "دوجین کثیف" قرار دارند، فهرستی که توسط کارگروه محیط زیست (گروهی که به بررسی اقدامات زیان آور کشاورزی می پردازد) تهیه شده است که محصولات با بیشترین آفت کش ها را برجسته می کند.

اما واقعیت این است که اجتناب از آفت‌کش‌ها در غذای ما تقریباً غیرممکن است و بسیاری از کارشناسان موافقند که فواید سلامتی خوردن توت‌فرنگی بر هر یک از معایب - عمدتاً فرضی - برتری دارد.

جاشوا لامبرت، دانشیار علوم غذایی در ایالت پن، قبلاً به TODAY گفته بود که بقایای آفت‌کش‌هایی که روی اقلامی مانند توت‌فرنگی یافت می‌شود نسبتاً کم است و مردم معمولاً آنها را هر روز نمی‌خورند. او با اشاره به اینکه بسیاری از آمریکایی‌ها در حال حاضر میوه و سبزیجات کافی نمی‌خورند، گفت: «این ایده عالی است که اصلاً در معرض قرار نگیریم، اما واقع بینانه نیست».

مزایا و معایب اتوماسیون

مزایایی که معمولاً به اتوماسیون نسبت داده می شود عبارتند از نرخ تولید بالاتر و افزایش بهره وری، اینورتر آی مستر e1  استفاده کارآمدتر از مواد، کیفیت بهتر محصول، ایمنی بهبود یافته، هفته های کاری کوتاه تر برای کار و کاهش زمان تولید کارخانه. خروجی بالاتر و افزایش بهره وری دو تا از بزرگترین دلایل در توجیه استفاده از اتوماسیون بوده است. علیرغم ادعای کیفیت بالا ناشی از کار خوب توسط انسان، سیستم های خودکار معمولاً فرآیند تولید را با تنوع کمتری نسبت به کارگران انسانی انجام می دهند و در نتیجه کنترل و ثبات کیفیت محصول بیشتر می شود. همچنین افزایش کنترل فرآیند باعث استفاده کارآمدتر از مواد و در نتیجه ضایعات کمتر می شود.

ایمنی کارگران دلیل مهمی برای خودکارسازی عملیات صنعتی است. سیستم های خودکار اغلب کارگران را از محل کار خارج می کنند، بنابراین از آنها در برابر خطرات محیط کارخانه محافظت می کنند. در ایالات متحده، قانون ایمنی و بهداشت شغلی سال 1970 (OSHA) با هدف ملی ایمن‌تر کردن کار و حفاظت از رفاه فیزیکی کارگر تصویب شد. OSHA تأثیری بر ترویج استفاده از اتوماسیون و روباتیک در کارخانه داشته است.

یکی دیگر از مزایای اتوماسیون کاهش تعداد ساعات کار به طور متوسط در هفته توسط کارگران کارخانه است. در سال 1900 میانگین کار در هفته تقریباً 70 ساعت بود. این به تدریج به یک هفته کاری استاندارد در ایالات متحده حدود 40 ساعت کاهش یافته است. مکانیزاسیون و اتوماسیون نقش بسزایی در این کاهش داشته است. در نهایت، زمان مورد نیاز برای پردازش یک سفارش تولید معمولی از طریق کارخانه به طور کلی با اتوماسیون کاهش می یابد.

یک نقطه ضعف اصلی که اغلب با اتوماسیون مرتبط است، جابجایی کارگران، در بالا مورد بحث قرار گرفته است. علیرغم مزایای اجتماعی که ممکن است ناشی از بازآموزی کارگران آواره برای مشاغل دیگر باشد، تقریباً در همه موارد کارگری که شغلش توسط یک ماشین تصرف شده است، تحت یک دوره استرس عاطفی قرار می گیرد. علاوه بر جابجایی از محل کار، ممکن است کارگر از نظر جغرافیایی جابجا شود. برای یافتن کار دیگری، ممکن است یک فرد مجبور به نقل مکان شود که منبع دیگری از استرس است.

سایر معایب تجهیزات خودکار عبارتند از:


هزینه بالای سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در اتوماسیون (یک سیستم خودکار می تواند میلیون ها دلار برای طراحی، ساخت و نصب هزینه داشته باشد)، سطح بالاتر تعمیر و نگهداری مورد نیاز نسبت به ماشین های دستی، و به طور کلی پایین تر درجه انعطاف پذیری از نظر محصولات ممکن در مقایسه با یک سیستم دستی (حتی اتوماسیون انعطاف پذیر کمتر از انسان ها، همه کاره ترین ماشین ها، انعطاف پذیرتر است).

همچنین خطرات بالقوه ای وجود دارد که فناوری اتوماسیون در نهایت به جای خدمت به بشریت را تحت سلطه خود درآورد. این خطرات شامل این احتمال است که کارگران برده ماشین‌های خودکار شوند، حریم خصوصی انسان‌ها توسط شبکه‌های داده رایانه‌ای گسترده مورد تهاجم قرار گیرد، خطای انسانی در مدیریت فناوری به نوعی تمدن را به خطر بیندازد، و جامعه به اتوماسیون وابسته شود. رفاه اقتصادی آن

به کنار این خطرات، فناوری اتوماسیون، در صورت استفاده عاقلانه و موثر، می تواند فرصت های قابل توجهی را برای آینده به ارمغان بیاورد. فرصتی برای رهایی انسان از زایمان های تکراری، خطرناک و ناخوشایند در همه اشکال وجود دارد. و فرصتی برای فناوری‌های اتوماسیون آینده وجود دارد تا محیط اجتماعی و اقتصادی رو به رشدی را فراهم کنند که در آن انسان‌ها بتوانند از استاندارد زندگی بالاتر و شیوه زندگی بهتر برخوردار شوند.

مزایا و معایب اتوماسیون در محیط کار


دکمه اشتراک گذاری فیسبوک توییتر دکمه اشتراک گذاری ایمیل دکمه اشتراک گذاری واتساپ دکمه اشتراک گذاری لینکدین دکمه اشتراک گذاری

برای سال ها، اقتصاددانان و کارگران به طور یکسان در مورد تأثیرات احتمالی اتوماسیون بر اقتصاد حدس و گمان می زدند. در حالی که برخی از صنایع فشرده فیزیکی مانند تولید با شروع اتوماسیون تغییرات اساسی را تجربه کرده اند، انواع اتوماسیون که محل کار مدرن را متحول می کند بسیار متفاوت از تصاحب ربات است که برخی از آن می ترسند.

با این وجود، برای رقابتی ماندن، شرکت‌ها باید از منحنی فن‌آوری جلوتر بمانند و اطمینان حاصل کنند که کارکنانشان مهارت‌های لازم برای بهره‌وری در یک واقعیت خودکار را دارند.

اتوماسیون چیست؟
به بیان ساده، اتوماسیون محل کار به استفاده از سیستم ها برای انجام کارهای تکراری یا قابل پیش بینی بدون ورودی مستقیم انسانی اشاره دارد. اتوماسیون را می توان برای کارهای فیزیکی با استفاده از ماشین آلات یا ربات ها یا برای فرآیندهای مبتنی بر داده با استفاده از نرم افزار و الگوریتم اعمال کرد.

با این حال، مزایا و معایب اتوماسیون در محل کار وجود دارد.

نموداری که مزایا و معایب اتوماسیون را در محل کار فهرست می کند


مزایای اتوماسیون در محل کار
اتوماسیون می‌تواند به شرکت‌های باهوش از طرق مختلف کمک کند تا به سود خود دست یابند. در طول همه‌گیری کووید-19، برای حفظ مشاغل در مسیر از طریق اختلالات زنجیره تامین، کار از راه دور و بسیاری از چالش‌های دیگر ضروری است. مزایای کلیدی شامل موارد زیر است.

افزایش مشارکت کارکنان
تعداد کمی از مردم از کارهای تکراری مانند ورود اطلاعات یا پیگیری ایمیل لذت می برند. خودکارسازی این وظایف می‌تواند زمان کارمندان را برای تمرکز بر روی نوع کار خلاقانه و ارزش‌افزوده‌ای که فقط توسط انسان انجام می‌شود، آزاد کند و بسیاری آن را رضایت‌بخش‌تر می‌دانند. بنابراین تعجب آور نیست که Zapier دریافت که 90٪ از کارکنان دانش مورد بررسی موافق بودند که اتوماسیون زندگی افراد را در محل کار بهبود بخشیده است، یا اینکه 65٪ گزارش می دهند که خودکار کردن کارهای دستی سطح استرس آنها را کاهش داده است.

خروجی ثابت و به موقع
وقتی کارهایی مانند ارسال ایمیل‌های نسل اول یا ردیابی موجودی خودکار و تنظیم می‌شوند تا در یک بازه زمانی منظم اجرا شوند، کسب‌وکارها تاخیرها و اختلالات انسانی را از معادله حذف می‌کنند. این بدان معناست که روزهای بیماری، شرایط اضطراری غیرمنتظره یا بارهای کاری سنگین، عملکرد به موقع را مختل نمی کند. قابلیت پیش‌بینی اتوماسیون به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا بهتر برنامه‌ریزی کنند و چالش‌ها و فرصت‌ها را پیش‌بینی کنند، نه اینکه توسط آن‌ها چشم پوشی کنند.

خطاهای پرهزینه کمتر
این که آیا اتوماسیون یک کار ساده را انجام می دهد - مانند وارد کردن آدرس های ایمیل مشتریان جدید در برنامه مدیریت ارتباط با مشتری - یا انجام پیش بینی های مالی پیچیده، اگر به درستی پیکربندی شود می تواند احتمال خطاها را کاهش دهد. از این گذشته، رایانه ها مانند انسان ها به راحتی منحرف نمی شوند. بعلاوه، زمانی که کارکنان می توانند از طریق یک فرآیند متمرکز به داده ها و جریان های کاری دسترسی داشته باشند، احتمال کمتری دارد که با ارتباطات نادرست و کارهای تکراری مواجه شوند.

رشد و مقیاس پذیری
انواع خاصی از اتوماسیون (به عنوان مثال، خودکارسازی گردش‌های کاری بازاریابی) به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا بدون ورودی‌های اضافی کارکنان به مشتریان بیشتری دست یابند. این بدان معناست که آنها به طور بالقوه می توانند کسب و کار خود را با هزینه های عملیاتی مرتبط کمتر توسعه داده و مقیاس دهند زیرا برای تکمیل فرآیندهای دستی به کارگران اضافی کمتری نیاز است.

معایب اتوماسیون در محیط کار
در حالی که اتوماسیون مزایای زیادی در محل کار دارد، اما بدون اشکال نیست. چالش های ایجاد شده توسط اتوماسیون محل کار شامل موارد زیر است.

هزینه اجرا
در حالی که اتوماسیون می تواند سود قابل توجهی را بپردازد، توجه به هزینه های اولیه هنگام محاسبه ROI بالقوه مهم است. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های مستقیم مانند خرید مجوزهای نرم‌افزار، کار با فروشندگان برای پیکربندی و عرضه، زیرساخت داده‌ها و مدیریت، و نگهداری مداوم، و همچنین هزینه‌های مرتبط با آموزش کارکنان، نظارت و پشتیبانی نرم‌افزار و موارد دیگر می‌شود.

کسب‌وکارهایی که به راه‌حل‌های بسیار سفارشی‌شده نیاز دارند، می‌توانند انتظار داشته باشند که حق بیمه بیشتری بپردازند. این مخارج سرمایه‌ای می‌تواند مانعی دشوار برای شرکت‌ها باشد که در صورتی که در حال حاضر با حاشیه‌های کم کار می‌کنند، غلبه کنند.

تغییر در نقش های کارمند
تا کنون، اتوماسیون منجر به از دست دادن خالص مشاغل کارگر دانش نشده است - در واقع، یک مطالعه اخیر توسط محققان دانشکده وارتون در دانشگاه پنسیلوانیا نشان داد شرکت‌هایی که اتوماسیون را اتخاذ می‌کنند، تعداد کل کارکنان خود را افزایش می‌دهند، احتمالاً به دلیل افزایش‌ها. در تعاونی بهره وری و درآمد

این پنج میوه خشک و آجیل موجود در رژیم غذایی شما می تواند هموگلوبین را فوراً افزایش دهد

نکات بهداشتی: برای افزایش سطح هموگلوبین، آجیل فروشی اصفهان باید از رژیم غذایی غنی از آهن استفاده کنید. برای رفع کمبود آهن در بدن می توانید این 5 میوه خشک و آجیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
توسط: دفتر خبری ABP | به روز شده در : 05 ژوئیه 2021 06:48 PM (IST)

هموگلوبین را افزایش دهید: این 5 میوه خشک و آجیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا هموگلوبین را فوراً افزایش دهید.
تصویر نماینده

اشتراک گذاری:
به ما در تلگرام بپیوندید
به ما در تلگرام بپیوندید
کمبود آهن: تمام مواد مغذی برای حفظ تناسب اندام حیاتی هستند. اگر هر یک از مواد مغذی کمبود داشته باشد، شروع به ایجاد ناراحتی برای بدن می کند.

آهن برای ساخت هموگلوبین - یک پروتئین غنی از آهن موجود در سلول های خون - در بدن مهم است. از آنجایی که هموگلوبین اکسیژن را به تمام قسمت های بدن می رساند، از طریق غنی سازی آهن در بدن تقویت می شود.

یک رژیم غذایی سالم می تواند میزان آهن را در بدن شما افزایش دهد. بنابراین، برای افزایش هموگلوبین باید از سبزیجات غیر گیاهی، غذاهای دریایی، سبزیجات برگ سبز و میوه های خشک و آجیل استفاده کرد. این کمبود آهن در بدن شما را جبران می کند.

امروز به 5 آجیل اشاره می کنیم که کمبود آهن شما را جبران کرده و هموگلوبین شما را فوراً افزایش می دهد.

میوه های خشک و آجیل غنی از آهن


1- بادام هندی: اگر کمبود آهن دارید حتماً آن را مصرف کنید. بادام هندی سرشار از آهن است و تعداد انگشت شماری از آنها حدود 1.89 میلی گرم آهن دارد. بنابراین، به جای خوردن غذاهای ناسالم زمانی که احساس گرسنگی برای تنقلات می کنید، یک مشت بادام هندی بخورید. این کار همچنین اشتهای شما را آرام می کند و مواد مغذی را به بدن می رساند.

2- بادام- بادام را گنجینه ای از مواد مغذی می گویند. بدن با خوردن روزانه بادام خیسانده فواید زیادی به دست می آورد. اگر حدود یک مشت بادام بخورید، حدود 1.05 میلی گرم آهن دارد. بسیاری از مردم شیر بادام و کره بادام نیز می خورند. باید بادام را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

3- گردو- گردو یکی از مغذی ترین مغزها محسوب می شود. همچنین خوردن گردو برای تیز کردن مغز توصیه می شود. در صورت کمبود هموگلوبین، باید روزانه گردو بخورید. شما حدود 0.82 میلی گرم آهن از یک مشت گردو دریافت می کنید.

4- پسته- پسته مورد علاقه همه است. بسیاری از مردم پسته را مانند میان وعده می خورند. پسته هم طعم و هم زیبایی شیرینی ها را افزایش می دهد. اگر کمبود آهن دارید باید پسته بخورید. حدود یک مشت پسته حاوی 1.11 میلی گرم آهن است. بنابراین باید روزانه پسته را نیز در برنامه غذایی خود قرار دهید.

5- بادام زمینی- اگر نمی توانید میوه های خشک زیادی بخورید، بادام زمینی را در برنامه غذایی خود قرار دهید. بادام زمینی را به هر شکلی می توانید بخورید. با این کار همراه با آهن در بدن، کمبود بسیاری از مواد مغذی دیگر نیز برطرف می شود. حدود یک مشت بادام زمینی حاوی 1.3 میلی گرم مواد معدنی است. به همین دلیل باید حتما بادام زمینی بخورید.

ابزارهای بهداشتی زیر را بررسی کنید-

عوارض جانبی عمده خوردن زیاد بادام هندی: مراقب پرخوری باشید


مضرات و عوارض جانبی بادام هندی چیست؟ آجیل درجه یک اصفهان آیا مصرف زیاد بادام هندی می تواند منجر به اسهال شود؟ اگر زیاد بادام هندی بخورید چه اتفاقی می افتد؟ در حالی که بادام هندی یک میان وعده مغذی غنی از مس، منیزیم و فسفر و همچنین پروتئین و چربی های مفید است، مصرف بیش از حد آن و آلرژی می تواند عوارض جانبی نادری مانند نفخ، یبوست، افزایش وزن و تورم مفاصل را ایجاد کند.

برخی از ترکیبات موجود در بادام هندی دارای خواص ضد میکروبی هستند و ممکن است به کاهش سطح کلسترول و فشار خون کمک کنند، اما اعتدال برای جلوگیری از مشکلات سلامتی بالقوه مرتبط با مصرف بیش از حد بادام هندی کلیدی است.

در مقاله زیر درباره مضرات و عوارض جانبی احتمالی بادام هندی بیشتر بدانید.

چند بادام هندی می توانم در روز بخورم؟

عوارض جانبی بادام هندی

شما می توانید روزانه مقدار متوسطی بادام هندی بخورید تا از مزایای تغذیه ای آن ها بدون خطر افزایش وزن بهره مند شوید.

متخصصان تغذیه توصیه می کنند مصرف خود را به 5 تا 10 عدد بادام هندی در روز محدود کنید. اگر از بادام هندی به عنوان منبع چربی و پروتئین سالم استفاده می کنید، می توانید روزانه 15 تا 30 عدد بادام هندی مصرف کنید.

بادام هندی سرشار از چربی های اشباع نشده و مواد معدنی ضروری مانند مس، منیزیم، روی و آهن و همچنین ویتامین های K، E و ویتامین های B است.

برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف آجیل مانند بادام هندی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را با کاهش فشار خون و سطح کلسترول کاهش دهد.

علاوه بر این، برخی ویتامین ها و مواد معدنی موجود در بادام هندی، مانند پتاسیم، ویتامین E، ویتامین B-6 و اسید فولیک ممکن است به مبارزه با بیماری قلبی کمک کنند.

چند بادام هندی خیلی زیاد است؟
مصرف بیش از 40 بادام هندی در روز افراط در نظر گرفته می شود و می تواند منجر به پرخوری شود. با این حال، ورزشکاران به دلیل متابولیسم و سطح فعالیت بدنی بالاتر، ممکن است بتوانند روزانه 30 تا 40 بادام هندی مصرف کنند. مهم است که با نوشیدن حداقل 3 لیتر آب در روز هیدراته بمانید.

خوردن بیش از حد آجیل بادام هندی چه عوارضی دارد؟

مصرف بیش از حد بادام هندی می تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلفی شود، از جمله:

افزایش وزن
سردرد
نفخ
آلرژی به آجیل
تداخلات دارویی
اگرچه بادام هندی منبع خوبی از پروتئین، چربی، فیبر و مواد معدنی مانند منیزیم، روی و سلنیوم است، مصرف بیش از حد آن می تواند عوارض جانبی نادری را به همراه داشته باشد. افرادی که به آجیل حساسیت دارند نیز باید در مصرف بادام هندی احتیاط کنند. علاوه بر این، در برخی موارد، بادام هندی ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد. بنابراین، توصیه می شود بادام هندی را در حد اعتدال مصرف کنید و در صورت بروز عوارض جانبی به پزشک مراجعه کنید.

افزایش وزن
بادام هندی کالری و چربی بالایی دارد که در صورت مصرف بیش از حد می تواند منجر به افزایش وزن شود. با این حال، مصرف بادام هندی در مقادیر متوسط به احتمال زیاد باعث افزایش وزن نمی شود. چربی های موجود در بادام هندی در درجه اول چربی های "خوب" هستند که می توانند تاثیر مثبتی بر سلامت ما داشته باشند. اگر بیش از حد بادام هندی می خورید، شایع ترین عارضه جانبی که ممکن است تجربه کنید افزایش وزن است. اگر به دنبال افزایش وزن هستید، مصرف حدود 30 تا 40 مغز بادام هندی در روز ممکن است مفید باشد. بنابراین، مصرف بادام هندی در حد اعتدال برای جلوگیری از افزایش وزن بالقوه مهم است.

سردرد
سردرد یکی از عوارض جانبی رایج مصرف بادام هندی و همچنین سایر مغزها مانند بادام زمینی و بادام است. آجیل بادام هندی به دلیل ترکیباتی که دارد به عنوان محرک میگرن و سردردهای خوشه ای شناخته شده است.

در حالی که بادام هندی به طور کلی سالم در نظر گرفته می شود، برخی از افراد ممکن است نسبت به آن حساس باشند.

برخی تغییرات فصلی نیز ممکن است باعث ایجاد سردرد در برخی افراد شود. بادام هندی حاوی اسیدهای آمینه ای مانند تیرامین و فنیل اتیلامین است که برای حفظ سطح طبیعی فشار خون و تقویت حس خوب مفید است.

با این حال، این اسیدهای آمینه ممکن است باعث ایجاد سر درد در افرادی شود که به آنها حساس هستند.

نفخ
مصرف آجیل های چرب مانند بادام هندی که سرشار از چربی هستند باعث نفخ می شود. نفخ زمانی اتفاق می‌افتد که گاز در معده و روده تجمع می‌یابد که نمی‌تواند با آروغ زدن یا نفخ از بدن عبور کند.

اگر در خوردن بادام هندی زیاده روی کنید، می تواند تخلیه معده را به تاخیر بیندازد و منجر به عوارض گوارشی مانند نفخ و تغییر در حرکات روده شود.

متأسفانه همه غذاهای چرب از جمله بادام هندی می توانند این عوارض جانبی را در افراد مبتلا به سوء هاضمه عملکردی ایجاد کنند.

اکثر آجیل ها حاوی ترکیباتی مانند فیتات و تانن هستند که هضم آنها را دشوار می کند. آجیل همچنین حاوی انواع مختلفی از چربی است که می تواند باعث اسهال شود. تی

بنابراین، بادام هندی ممکن است به دلایل مختلف باعث نفخ در برخی افراد شود.

آلرژی به آجیل

افراد مبتلا به آلرژی به آجیل باید از مصرف بیش از حد آجیل بادام هندی به دلیل خطر واکنش های آلرژیک جدی خودداری کنند. در حالی که آلرژی به بادام هندی نسبت به آجیل درختی یا بادام زمینی کمتر شایع است، مطالعات نشان داده اند که بروز آلرژی به بادام هندی در حال افزایش است، به ویژه در میان کودکان خردسالی که ممکن است قبلاً در معرض این آلرژن نبوده باشند. تحقیقات نشان داده است که آنافیلاکسی یا انقباض

11 مزیت خوشمزه انبه برای سلامتی



غذا و زندگی وگان ممکن است از پیوندهای موجود در این صفحه کمیسیون دریافت کند، خرید انبه خشک شده اما ما فقط مارک هایی را به اشتراک می گذاریم که دوستشان داریم و به آنها اعتماد داریم.

Pinterest Twitter Facebook Forward Print
11 مزیت خوشمزه انبه برای سلامتی
ویوا! Veronika Prošek Charvátová سلامت بسیاری از مزایای سلامتی انبه را بررسی می کند.
تبلیغات
درختان انبه بومی جنوب و جنوب شرقی آسیا هستند و در هند مقدس محسوب می شوند. آنها در حال حاضر به طور گسترده در تمام مناطق گرمسیری و برخی مناطق نیمه گرمسیری از جمله آفریقا، برزیل، مکزیک، کارائیب، فلوریدا، کالیفرنیا، هاوایی و اسپانیا رشد می کنند. این میوه های طلایی بسیار خوشمزه هستند، اما انبه برای چه مفید است؟ در اینجا ما فواید سلامتی انبه را بررسی می کنیم و به شما نشان می دهیم که چگونه خوشمزه ترین آنها را انتخاب کنید.
1. سرشار از آنتی اکسیدان میوه انبه منبع عالی از آنتی اکسیدان های قوی است که به محافظت از سلامت کوتاه مدت و بلند مدت ما کمک می کند. آنها از بافت ها و DNA ما در برابر آسیب محافظت می کنند، برخی از سموم محیطی را مسدود می کنند و به سیستم ایمنی کمک می کنند تا ما را سالم نگه دارد. آنتی اکسیدان های انبه شامل مانگیفرین، کاتچین، کورستین، کامفرول، آنتوسیانین، گالیک و اسیدهای الاژیک هستند. برخی مانند منگیفرین نیز سرطان دارند. -خواص مبارزه و ضد میکروبی و بنابراین به دفاع فعالانه از سلامتی ما کمک می کند.
تبلیغات
2. عالی برای چشم در میان آنتی اکسیدان های فراوان انبه همچنین بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند که برای سلامت چشم و بینایی ضروری است. و موارد دیگر وجود دارد! انبه لوتئین و زیگزانتین را تامین می کند - دو آنتی اکسیدان که از شبکیه چشم در برابر نور خورشید و نور آبی ساطع شده توسط دستگاه های دیجیتال محافظت می کنند.
در میان آنتی اکسیدان های فراوان انبه، بتاکاروتن نیز وجود دارد که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند که برای سلامت چشم و بینایی ضروری است. عکس © Aaron Amat via Getty Images در میان آنتی اکسیدان های فراوان انبه نیز بتاکاروتن وجود دارد که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند که برای سلامت چشم و بینایی ضروری است. عکس © آرون آمات از طریق گتی ایماژ

3. دوز ویتامین یک سهم 100 گرمی انبه حدود 60 درصد از دوز توصیه شده روزانه ویتامین C را تامین می کند.


این ویتامین برای سیستم ایمنی بدن و همچنین برای بهبود زخم ها و تشکیل کلاژن مهم است. کلاژن پروتئینی است که برای یکپارچگی پوست و بخشی از بافت همبند بدن مانند تاندون ها و رباط ها ضروری است. و همچنین ویتامین C. انبه حاوی ویتامین E و بتاکاروتن است و به همین دلیل برای سلامت پوست مفید است – این ویتامین ها به تغذیه و لطافت پوست کمک می کنند.
یک وعده 100 گرمی انبه حدود 60 درصد از دوز توصیه شده روزانه ویتامین C را تامین می کند. عکس © Alex Desanshe از طریق Adobe Stockیک بخش 100 گرمی انبه حدود 60 درصد از دوز توصیه شده روزانه ویتامین C را تامین می کند. عکس © Alex Desanshe از طریق Adobe Stock
4. تقویت کننده فولات نیمی از انبه حدود 3 و 6 درصد از مصرف روزانه توصیه شده فولات را تامین می کند، ویتامینی که برای عملکرد مغز و اعصاب، تولید DNA، تولید مثل سلولی و تشکیل گلبول های قرمز خون مورد نیاز است. فولات همچنین در رشد جنین بسیار مهم است - مادر. نیاز به مصرف کافی برای کمک به جلوگیری از نقص لوله عصبی در کودک خود دارد. سلامت قلب و روده را بهبود می بخشد انبه چندین ماده مغذی را ارائه می دهد که برای سلامت قلب و عروق خونی مهم هستند. در حالی که تمام آنتی اکسیدان های آن به محافظت از دیواره رگ های خونی و مبارزه با التهاب کمک می کند، محتوای پتاسیم انبه به حفظ فشار خون سالم کمک می کند و ویتامین K برای لخته شدن خون موثر حیاتی است. باکتری ها به خوبی تغذیه می شوند و سیستم گوارش شما شاد است. روده سالم به معنای ایمنی بهتر، افزایش سطح انرژی است و همچنین با خطر کمتر بیماری قلبی مرتبط است.
انبه دارای چندین ماده مغذی است که برای سلامت قلب و عروق خونی مهم هستند و همچنین منبع خوبی از فیبر است. Photo © camaralenta via Getty ImagesMango چندین ماده مغذی را ارائه می دهد که برای سلامت قلب و عروق خونی مهم هستند و همچنین منبع خوبی از فیبر است. عکس © camaralenta از طریق Getty Images
6. سرشار از آنزیم های تقویت کننده سلامتی انبه تازه سرشار از آنزیم های تقویت کننده سلامتی مانند کاتالاز، اینورتاز و آمیلاز7 است. کاتالاز یک آنزیم آنتی اکسیدانی است که به محافظت از بافت های ما در برابر آسیب های ناشی از افزایش سن، آلودگی محیطی و فعالیت بدنی شدید کمک می کند. اینورتاز و آمیلاز برای هضم ضروری هستند زیرا مولکول های پیچیده را به اشکال ساده تر تجزیه می کنند. بدن شما اینورتاز و آمیلاز خود را می‌سازد، اما زمانی که سطوح پایین باشد ممکن است منجر به مشکلات گوارشی شود، بنابراین مصرف کمی انبه می‌تواند کمک کند.

فواید آب نارگیل در دوران بارداری

در حالی که آب نارگیل لطیف یا جوان نوشیدنی استقامتی انتخابی برای بسیاری از ورزشکاران است، خرید نارگیل خشک شده  فواید آن جهانی است. نوشیدن منظم نارگیل در دوران بارداری می تواند فواید سلامت و تندرستی متعددی برای مادران آینده در دوران بارداری داشته باشد، به ویژه برای کاهش بسیاری از ناراحتی های بارداری آنها. بی خطر برای نوشیدن در مقادیر متوسط، مواد مغذی ذاتی در آب نارگیل به مهار کم آبی بدن به دلیل تهوع صبحگاهی کمک می کند. علاوه بر این، چندین ماده مغذی ضروری را برای مادر و کودک فراهم می کند.

آب نارگیل ملایم که به عنوان یک دیورتیک ارگانیک شناخته می شود، از عفونت های دستگاه ادراری نیز جلوگیری می کند. مادران باردار در سه ماهه سوم اغلب به ویژگی های شاداب کننده آن اشاره می کنند.


5 فایده برتر آب نارگیل برای سلامتی:
1. سوزش سر دل و یبوست را برطرف می کند
آب نارگیل جوان سرشار از فیبر رژیمی، هضم غذا را تقویت می کند و به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند. رفع یبوست به سم زدایی بدن کمک می کند. علاوه بر این، برای خنثی کردن اسید معده واکنش نشان می دهد و سوزش سر دل را کاهش می دهد. برای بسیاری از زنان، سوزش سر دل یک مشکل رایج در دوران بارداری است و مصرف آب نارگیل تازه تا حد زیادی به کاهش ناراحتی ناشی از سوزش سر دل کمک می کند. (به هر حال، ممکن است همانطور که قبلا در این بخش نوشتیم، سعی کنید سوزش سر دل بارداری را با یوگا کاهش داده و تسکین دهید.)

2. سلامت قلب را بهبود می بخشد
آب نارگیل سطح پتاسیم و منیزیم را تنظیم می کند و فشار خون (BP) را کنترل می کند. در سه ماهه سوم بارداری که اضطراب و استرس ناشی از زایمان قریب الوقوع نوزاد اغلب باعث افزایش سطح BP می شود، بسیار ارزشمند است. بیایید بگوییم، آب نارگیل لطیف در دوران بارداری اثری آرام بخش دارد!

3. رشد جنین را تسریع می کند
با جذب آسان مواد مغذی توسط مادر باردار، سلامت کلی او حیاتی است. این به معنای تغذیه مناسب برای نوزاد متولد نشده، افزایش رشد و سلامت است.

4. به مدیریت سطوح وزن سالم کمک می کند
بارداری اغلب توده اضافی به بدن شما اضافه می کند. برخلاف نوشیدنی های شیرین، آب نارگیل مقوی عالی برای جلوگیری از تجمع چربی است. کالری کمی دارد و کلسترول بد را کاهش می دهد.

5. الکترولیت های لازم را معرفی می کند


تهوع صبحگاهی، تهوع و اسهال می تواند باعث ناراحتی مادران باردار شود. آب نارگیل حاوی مواد معدنی ضروری است که بدن را احیا می کند. نه تنها اثر تسکین دهنده و خواص خنک کنندگی دارد، آب نارگیل به طور طبیعی شیرین اغلب به جلوگیری از استفراغ کمک می کند.


در حالی که آب نارگیل ممکن است یک نوشیدنی درمانی جادویی نباشد، مطمئناً یک مایع ایزوتونیک طبیعی و سالم است. محتوای قند کم و اثر نیروبخش آن باید برای مادران آینده بسیار جذاب باشد.

آب نارگیل تازه جوان را بخشی منظم از رژیم بارداری خود قرار دهید و از تمام خواص طبیعی شگفت انگیز آن بهره مند شوید.

چنین مقالات بیشتری را در بخش نکات بارداری ما بررسی کنید، جایی که ما نکات ساده و کاربردی را در مورد طیف وسیعی از موضوعات از جمله رژیم های غذایی بارداری، تغذیه، ورزش، سلامت جسمی، عاطفی و مالی ارائه می دهیم.

مقالات بیشتری را در مورد نکات عملی بارداری، زایمان و والدین در سایت ما بیابید. در اینجا تعدادی برای مرجع آماده آورده شده است: