دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

نمای آیورودا در مورد کشمش


کشمش قهوه ای رسیده یکی از میوه های ستاره ای در غذاهای هندی است.کشمش سبز اعلا  آن‌ها در پودینگ‌های شیر غنی و میوه‌های خورش‌شده، که درون توپ‌های پنیر شیرین شربتی به نام گلابجامون و مخلوط شده در برنج معطر قرار گرفته‌اند، یافت می‌شوند.

شورای پزشکان ماهاریشی آیورودا می گوید دلیلی وجود دارد که چرا کشمش هزاران سال است که به طور سخاوتمندانه در آشپزی هندی استفاده شده است. حکیمان و ریشی های باستانی هند به مردم آموختند که استفاده از کشمش و سایر غذاهای شفابخش را در زندگی روزمره خود ببافند. این آنها را قادر می‌سازد تا غذای سالم بخورند بدون اینکه آن را "دارایی" بدانند.

درست همانطور که آموزش در ترکیب با سرگرمی بسیار مؤثر است، غذاهای سالم و خوش طعم باعث می شود که خوردن منظم آنها بسیار جذاب تر شود و در عین حال از فواید سلامتی بهره مند شود.

فواید کشمش
طبق متون باستانی آیورودا، کشمش - مخصوصاً که یک شبه در آب خیس می شود - یک غذای بسیار مفید با ارزش دارویی بالا در نظر گرفته می شود. در اینجا مهمترین فواید کشمش برای ذهن و بدن آورده شده است:

ریه ها: کشمش کانال های بدن – به ویژه ریه ها را روان می کند. بنابراین، افرادی که سیستم تنفسی کمتری دارند، آنها را بسیار مغذی می دانند.
مغز: کشمش اثر مدیا (ذهن/حافظه) مثبت دارد. آنها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها با مزایای محافظتی هستند.
ذهن: کشمش در مقادیر و ترکیبات توصیه شده توسط یک پزشک متخصص آیورودا مصرف شود، می تواند احساسات را تقویت و متعادل کند.
گلو: کشمش با شیر یا آب می تواند تشنگی را برطرف کند.
روده: کشمش که یک شب خیس خورده و در صبح مصرف شود از حرکات روده حمایت می کند. شورا دستور تهیه کشمش سالم را پیشنهاد می کند: 50 درصد شیر خام و 50 درصد آب خنک را با هم ترکیب کنید. دو بار در روز دو مشت کشمش خیس خورده بخورید و دو لیوان از این آب را میل کنید. کشمش مصرف شده با روغن قیمه (کره شفاف) نیز نشان داده شده است که منظم بودن را تشویق می کند.
رحم: زنانی که می‌خواهند باردار شوند، با گنجاندن کشمش در رژیم غذایی‌شان سود می‌برند – کشمش به عنوان غذای بیاورانا در نظر گرفته می‌شود که از باروری طبیعی حمایت می‌کند.

کشمش مصرف کنید - در حداعتدال



در اصطلاح آیورودا، کشمش مزدورا یا طعم شیرین را به غذا کمک می کند. آنها اثر خنک کنندگی روی بدن دارند. هضم آنها نیز سنگین است. همراه با شاخص گلیسمی بالای آن، این بدان معنی است که کشمش بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.

یک راه عالی برای کاهش شاخص گلیسمی کشمش، ترکیب آن با ادویه هایی مانند پوست دارچین و هل است. دارچین به ویژه این توانایی را دارد که به حفظ سطح قند خون سالم کمک کند، بنابراین استفاده از آن هنگام مصرف کشمش بسیار مفید است.

کشمش و دوشا شما
کشمش غذای ملایمی است. از این رو آنها عملکردهای VATA DOSHA را آرام می کنند و از آنها پشتیبانی می کنند. به طور خاص، آپانا واتا، زیر دوشا که از دفع مواد زائد و سایر عملکردهای شکمی مراقبت می کند، توسط کشمش تغذیه می شود.

پیتا و زیر دوشاهای آن از کشمش سود زیادی می برند. آنها که یک شب خیس می شوند و در صبح مصرف می شوند، از Sadhaka Pitta (که احساسات را کنترل می کند) و Pachaka Pitta (مسئول عملکردهای گوارشی) و Ranjaka Pitta (که شیمی خون را متعادل می کند) را آرام می کنند.

کشمش همچنین با حمایت از Bhrajaka Pitta که متابولیسم پوست را کنترل می کند، از آسیب های خورشید محافظت می کند. اساساً، کشمش برای متعادل کردن طیف وسیعی از مشکلات مرتبط با پیتا، مانند احساس سوزش هنگام ادرار مفید است. اثر دیورتیک آنها ادرار را دفع می کند و سیستم را خنک می کند.

تا آنجا که به KAPHA مربوط می شود، کشمش به دلیل ماهیت سنگین و شیرینی که دارد می تواند این دوشا را تشدید کند. کشمش در مقادیر زیاد، مگر اینکه با هل یا دارچین ترکیب شود، می تواند کافا را افزایش دهد.

میریام هوسپودار، نویسنده پرفروش، در کتاب خود به نام ضیافت بهشت، نکات عملی در مورد خوردن و نگهداری کشمش را به اشتراک می گذارد:

"مراقب کشمش طلایی باشید: آنها معمولاً کشمش قهوه ای هستند که برای حفظ رنگ خود با دی اکسید گوگرد درمان شده اند. کشمش Monukka بزرگ و اغلب از دانه های ریز ترد است. مویز زانتی در واقع انگورهای کوچکی هستند که به آن Black Corinth نیز می گویند. کشمش را در منطقه نگهداری کنید. یخچال تا تخمیر نشوند."

کشمش فواید بسیاری برای سلامتی دارد و می‌توان آن را به روش‌های مختلف و خوشمزه مصرف کرد. به سادگی هنگام لذت بردن از آنها به دوشا خود توجه کنید! دستور العمل های خوشمزه و شیرین بیشتری را با کشمش کشف کنید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.