جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

میوه های شما چگونه خشک می شوند؟


محصولات خشک یک راه عملی برای معرفی میوه های واقعی به بسیاری از محصولات است، خرید میوه خشک بسته بندی شده اما تکنیک خشک کردن را در نظر بگیرید.
لی استیفلر-مایر
تلاش برای واداشتن مصرف‌کنندگان به گنجاندن میوه‌ها و سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی، تولیدکنندگان مواد غذایی را با چالشی مواجه می‌کند، زیرا طبیعت فاسد شدنی محصولات تازه است. خوشبختانه، رونق همزمان در تنوع، در دسترس بودن و تقاضا برای میوه‌ها و سبزیجات خشک، راه‌حل مناسبی را برای پردازنده‌ها فراهم می‌کند.

این راز نیست که میوه ها و سبزیجات سالم هستند و حاوی طیف گسترده ای از ترکیبات مبارزه کننده با بیماری هستند. با این حال مصرف کنندگان هنوز به اندازه کافی برای دستیابی به اهداف ملی برای مصرف غذا نمی خورند. توصیه های کنونی USDA خواستار حداکثر 13 وعده میوه و سبزیجات در روز است. برای بیشتر بزرگسالان، این حدود دو فنجان میوه و دو و نیم فنجان سبزیجات است.

ایرو دورن، مدیر فروش مزارع ون درونن می‌گوید: «مشتریان ما می‌خواهند ادعایی در مورد «زغال اخته واقعی» داشته باشند، نه طعم زغال اخته و در صورت امکان گزارش دهند که مصرف‌کننده چه مقدار از میوه را در محصول دریافت می‌کند. (www.vandrunenfarms.com)، Momence، Ill.

ingred_fruit_ripples

جنرال میلز Fruit Ripples که از سیب های پخته شده ساخته شده است، یک وعده کامل میوه را به خود اختصاص می دهد.
بنیاد تولید برای سلامت بهتر (www.5aday.com) آمریکایی‌ها را تشویق می‌کند تا تمام انواع میوه‌ها و سبزیجات - تازه، منجمد، کنسرو شده و خشک‌شده - را به منظور رعایت توصیه‌های ملی در نظر بگیرند. کتی هوی، مدیر تحقیقات تغذیه در Produce for Better Health، می‌گوید: «هر ذره میوه‌ای که در روز می‌خورید، حتی میوه‌های خشک در غلات و یا مخلوط دنباله‌دار اهمیت دارد.»

میوه های تازه طعم آبدار و طعم تازه ای را ارائه می دهند، اما میوه های خشک شده راحتی و پایداری در قفسه را ارائه می دهند. هر دو سالم هستند، اما اگر مصرف‌کنندگان برای دریافت میوه کافی در رژیم غذایی خود مشکل دارند، میوه‌های خشک که بیشتر و بیشتر در غذاهای راحت‌تر ظاهر می‌شوند، ممکن است فرصت‌هایی را برای مصرف بیشتر فراهم کنند.

طبق گزارش Produce for Better Health، یک وعده میوه خشک یک چهارم فنجان در مقایسه با نصف فنجان میوه های کنسرو شده یا تازه است. ارزش غذایی میوه خشک، اگرچه مستقیماً معادل تازه نیست، بسته به نوع میوه و روش خشک کردن بسیار نزدیک است.

روش های خشک کردن


فقدان شواهد علمی برای تعیین کمیت حفظ مواد مغذی میوه ها پس از خشک شدن وجود دارد که احتمالاً تا حدی به دلیل ساختار شیمیایی متفاوت میوه ها است. از آنجایی که میوه ها حاوی بسیاری از مواد مغذی و ترکیبات مختلف هستند، جداسازی آن ها و مقایسه آن ها در کل در مطالعات تحقیقاتی جامع چالش برانگیز و پرهزینه است. علیرغم برخی نگرانی ها، متخصصان سلامت موافقند که خوردن میوه خشک، صرف نظر از نحوه فرآوری آن، هنوز ارزش زیادی دارد.

دورن می‌گوید: «ما خشک می‌کنیم، در هوا خشک می‌کنیم، با اسپری خشک می‌کنیم، خشک می‌کنیم. خشک کردن انجمادی بیشترین رنگ، طعم و شکل و همچنین مواد مغذی را حفظ می کند. و اگر مشتری یک محصول 100 درصد طبیعی یا ارگانیک بخواهد، خشک کردن انجمادی احتمالاً بهترین است زیرا هیچ ماده اضافی معرفی نشده است. گرانترین."

جیم مریمن، معاون ارشد شرکت Oregon Freeze Dry با این نظر موافق است: "خشک کردن درام میوه ها را در فشارها و دماهای بالا خشک می کند و می تواند مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین ها را حذف کند. خشک کردن انجمادی همه این موارد مهم را در محصول باقی می گذارد." ofd.com)، آلبانی، اور.

روش خشک کردن انجمادی میوه ها راه حل های متعددی را با کمترین اشکال به پردازنده ها ارائه می دهد. خشک کردن انجمادی میوه هایی با رطوبت کم، ماندگاری طولانی، وزن کمتر و حفظ یکپارچگی مواد مغذی تولید می کند. میوه خشک شده یخ زده هنگامی که آبگیری مجدد می شود، شکل و طعم اصلی خود را به خود می گیرد.

مریمن می‌گوید: «یکی از بزرگ‌ترین معایب میوه‌های خشک‌شده این است که آن‌قدر خشک می‌شوند که رطوبت را مستقیماً از هوا بیرون می‌کشند و اگر در برابر رطوبت محافظت نشوند، به مرور زمان نرم می‌شوند». نگرانی های دیگر شامل هزینه و مصرف انرژی مرتبط با خشک کردن انجمادی است.

ingred_crispygreen

آنجلا لیو از کریسپی گرین می گوید: فناوری خشک کردن انجمادی "محصولی را به دست می دهد که تقریباً معادل میوه های تازه است و این همان چیزی است که مصرف کنندگان به دنبال آن هستند."
آنجلا لیو، رئیس و بنیانگذار Crispy Green Inc. (www.crispygreen.com)، یک شرکت West Orange می گوید: مصرف بالای انرژی بخشی از دلیل عدم استفاده از فناوری خشک کردن انجمادی در بسیاری از زمینه های دیگر تولید مواد غذایی است. ، N.J.، تولید کننده تنقلات میوه خشک. از سوی دیگر، این فرآیند محصولی را به دست می‌دهد که تقریباً معادل میوه تازه است و این همان چیزی است که مصرف‌کنندگان به دنبال آن هستند.»

به گفته لیو، برخی از میوه ها بسته به ساختار سلولی میوه، بیشتر در معرض خشک کردن انجمادی هستند. به عنوان مثال، سیب ها وقتی در هوا خشک می شوند ساختار خود را حفظ می کنند، در حالی که هلو اینطور نیست. هلو وقتی در فریزر خشک می شود شکل و بافت خود را بهتر حفظ می کند.

Graceland Fruit Inc. (www.gracelandfruit.com)، فرانکفورت، میشینه، از روش تزریق برای پردازش فهرست طولانی از میوه‌ها و سبزیجات خشک استفاده می‌کند. این فرآیند شامل خیساندن میوه است
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.